Skip to main content
Search Jobs

No jobs have been saved yet.

0

No jobs have been saved yet.

Adecco logo

Service Consultant - Adecco Group Nederland

Service Consultant - Adecco Group Nederland

Wat doet een Service Consultant?

Onze meest voorkomende functie. De Service Consultant wordt op verschillende manier ingevuld, maar één ding hebben alle Service Consultants gemeen: je bent dienstverlenend en je bent commercieel. 

Als Service Consultant heb je meerdere verantwoordelijkheden en werkzaamheden. Je werkt vanuit een Adecco vestiging in het land en in jouw eigen regio heb jij jouw klanten en ook jouw kandidaten. Dat kunnen onze grotere klanten zijn waar meerdere Adecco flexmedewerkers aan het werk heeft, maar dat kunnen ook de lokale MKB bedrijven zijn, waar jij goede kandidaten voor hebt! 

De functie van Service Consultant kan dus op meerdere manieren worden ingevuld en in elke rol komen thema's als relatiebeheer, HR/recruitment en commercie terug. Lees hieronder meer over de verschillende werkzaamheden, doorgroeimogelijkheden en het profiel wat bij deze functie past. Onderaan de pagina staan de Service Consultant vacatures die we op dit moment vacant hebben en we nodigen je uit om ook die door te nemen en te bekijken wat voor soort rol we vacant hebben. 

Werkzaamheden

  • Als Service Consultant sta je veel in contact met jouw klanten. Dat kunnen de grotere klanten van jouw vestiging zijn, waar je met jouw vaste contactpersonen contact hebt over onze flexmedewerkers, maar ook verschillende MKB bedrijven in de regio, waar je jouw kandidaten weet je plaatsen. 

  • Naast de klanten heb je natuurlijk ook veel contact met kandidaten. Je bent als Recruiter druk bezig met het vinden van medewerkers voor jouw klanten. Je benadert potentiële kandidaten, voert intakegesprekken en stelt de kandidaat vervolgens voor bij de (potentiële) klant. Op het moment dat iemand via ons werkzaam is, voer je met jouw kandidaten ook voortgang- en beoordelingsgesprekken. 

  • Als Service Consultant kijk je altijd naar kansen en mogelijkheden. Je bouwt uit bij bestaande klanten en bent ook op zoek naar nieuwe klanten. Vanuit de goede kandidaten die jij weet te vinden ga je op zoek naar vacatures en weet jij jouw medewerker te plaatsen bij bestaande en bij nieuwe klanten. 

Menu